top of page
  • Writer's picturefilmskimoljci

Gledajte besplatno serijal ‘Mali leteći medvjedi.’





Serijal Mali leteći medvjedi je nastao u hrvatsko-kanadskoj koprodukciji, a njeni su autori te začetnici Dušan Vukotić, Pero Kvesić i Neven Petričić.



Mjesto radnje je stoljetna šuma gdje ljudska noga nije nikada kročila, tamo je dom fantastične zajednice koju predvodi mudri stari medvjed Platon. U tome mu pomažu leteći medvjedići, među kojima najviše Tina i Dado koji uvijek slušaju njegove savjete, baš kao i savjete sove zvane Grga.





U svakoj epizodi naši krilati medvjedići pokazuju kako hrabrost, povjerenje i mašta mogu prevladati opasnost i vratiti sklad u njihovo obitavalište - šumu. Da ne bi sve bilo idealno, brinu se lasice Smradac i Smucalo koji šumu zagađuju otpacima ljudskog napretka.


Sve epizode gledajte na službenom YouTube kanalu Zagreb filma


Zagreb film na svojim službenim Facebook stranicama navodi: "Sada se Zagreb film potrudio razveseliti najmlađe pa se na YouTube kanalu može pogledati i 31 epizoda Malih letećih medvjeda u ukupnom trajanju od 730 minuta. Riječ je o jednoj od najuspješnijih hrvatskih crtanih serija nastaloj u koprodukciji Zagreb filma i CinéGroupea koja kombinira fantastične pustolovine u realističnom okruženju”, objavili su na službenoj Facebook stranici."


Logo Zagreb filma

„Mali leteći medvjedi“ je očaravajuća crtana serija koja mudro kombinira fantastične pustolovine u realističkom okruženju. Razni crtani medvjedići dječji su miljenici već godinama, ali do ovog proizvoda nikad nisu bili zamišljeni medvjedići s krilima. Malena krila, koja našim likovima omogućuju let, dodaju nov misterij medvjedićima i još više produbljuju dječju maštu. Ekološke teme svake epizode omogućuju djeci da postanu svjesna važnosti zaštite okoliša, a uz to roditeljima se pruža prilika s djecom raspraviti o tim temama i ohrabriti ih na aktivnu podršku za čistiji i zdraviji svijet oko nas. Do sada je serija prodana u preko 30 zemalja diljem svijeta, a od 1990-ih godina postali su popularni u milijunima hrvatskih domova! (izvor: rtl.hr)


Uživajte s djecom i zajedno se prisjetite svima znane i drage pjesme medvjedića!

“U šumarku skrivenom medvjeda je malih dom, oni čak i lete, pogledajte! Neki ljudi okrutni, opasni k’o zmaj slistili bi taj pravi mali raj! No neće, neće bogme moć jer mali medvjedi će doć! K’o jedan borit će se svi i šumu spasiti! Ako voliš planinu, rijeku i cvijet primit će te odmah u svoj šumski svijet, ti čudesni maleni Leteći medvjedi!”


Više o serijalu Mali leteći medvjedi pročitajte na:




183 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page